Wij zijn in de afgelopen weken met veel plezier kriskras het land doorgereisd om een aantal zelfstandig ondernemers te ontmoeten en in beeld te brengen. En wat blijkt? Ze zijn allemaal anders. En toch zijn ze het over één ding eens, de vrijheid die ze als ondernemer ervaren waarderen zij het meest.

Ondernemers in beeld

Chris heeft de stap vlak voor de coronacrisis gewaagd. Hij heeft ondanks de crisis genoeg werk en doet precies waar hij goed in is en veel plezier aan beleeft.
Ernst is al langere tijd als zelfstandige aan het werk en voegt met zijn expertise veel waarde toe aan zijn opdrachtgevers. Bovendien kan hij dan ook nog vrijuit lesgeven.
Jeroen heeft twee ondernemingen. Hij is interim manager en doet veel waardevol werk voor gemeenten en heeft daarnaast een bedrijf voor thuiszorg.

Searching Books

Milanda werkt als zorgcoach via een coöperatie en geniet elke dag weer van de variëteit van het werk als zelfstandig ondernemer.
Nikos heeft mooie projecten en zorgt er voor dat jongeren het vak leren. Zijn enthousiasme brengt hij op de jongeren over zodat ze misschien wel kiezen voor de bouw.

Hebben al deze ondernemers hun zaakjes nu goed op orde? Sommige dingen niet, maar de consequenties daarvan accepteren ze omdat ze immers vol overtuiging voor de mooie en minder mooie kanten van het ondernemerschap hebben gekozen.

Er valt wat te kiezen voor de zzp’er

Dit zijn de ondernemers waar de politiek zich op moet richten. De politiek moet deze ondernemers geen strobreed in de weg leggen. Er is voor hen dan ook wat te kiezen op 17 maart. Lees de verkiezingsprogramma’s, oordeel zelf en stem!